Homepage intro image

Mad IT, wie?

Bij Mad IT zijn we gespecialiseerd in het bouwen van platformen op maat. Met hoofdzakelijk Microsoft technologie, gaan we aan de slag om bedrijven te ondersteunen. Enerzijds bouwen we volledige oplossingen, anderzijds kunnen we ook perfect integrereren in een bestaand IT-landschap.

Onze doelen

  • Sterke technische toepassingen bouwen

  • Bedrijven ondersteunen in hun bedrijfsvoering

  • Work hard, play hard!

Homepage intro image

Hoe dan?

Door middel van een gedrevenheid voor technologie proberen we altijd mee te zijn met de laatste trends. Daarnaast zetten we hard in op formalisatie, optimalisatie en automatisatie van onze processen. Zo garanderen we enerzijds kwaliteit, maar proberen we ook de kosten voor onze klanten te drukken.

Met een gezonde portie humor en relativering zetten we steevast in op onze interne bedrijfscultuur en onze mensen omdat we geloven dat dat uiteindelijk mee aan de basis ligt van succesvolle projecten.

Onze mensen

Floris

Gepassioneerd door technologie, vond Floris al snel voldoening in het uitwerken van projecten. Al tijdens zijn opleiding in HoGent, uitte zich dat in het verleggen van zijn eigen grenzen. Die drive leidde na zijn opleiding tot het starten van een zelfstandige activiteit in bijberoep en ultiem tot de start van Mad IT.

Floris specialiseerde zich in Azure Cloud infrastructuur en .NET ontwikkeling. Hiermee stuurt hij de verschillende projecten en ondersteunt hij de verschillende klanten van Mad IT.

Siebe

Op latere leeftijd besloot Siebe zich om te scholen tot IT'er. Hij vond zijn plaats bij Mad IT als .NET ontwikkelaar. Met een stevige portie levenservaring en een technische joie de vivre staat hij dagelijks klaar voor onze klanten.

Ismail

Ismail is een, op zijn minst gezegd, atypische senior .NET developer. Waarbij de typische .NET ontwikkelaar zich focust op backend ontwikkeling, vindt Ismail uitdaging en voldoening in het uitwerken van complexe designs en ervaringen.

Niels

Als jongste lid van ons vaste team, kan je steeds bij Niels steeds terecht voor een goed gesprek en een slechte mop. Je vindt hem ook wel eens terug in het bos, te midden van een capture the flag Airsoft match, of met een degen in de hand in een wedstrijd schermen.

Deo

Alhoewel Deo zijn ambities aanvankelijk in de sport wereld lagen, maakte Deo later de overstap naar IT. Als ontwikkelaar brengt hij een stevig verantwoordelijkheidsgevoel mee dankzij een rugzak aan diverse ervaringen.

Kevin

Kevin is een enthousiaste .NET techneut. Na zijn studies dook hij in de wereld van Sitecore. Eerst als backend .NET ontwikkelaar, later als architect, waarbij hij zowel technisch als functioneel betrokken was bij het ontwikkelen van nieuwe websites. Met .NET en Azure Cloud kennis in de rugzak maakt Kevin de oversteek naar Mad IT. Na het werk vind je Kevin al bakkend in de keuken, zijn brein brekend tijdens quizzen of in zijn zetel, vechtend tegen koersdutjes.

Casper

Onderschat hem niet. Ondanks zijn jonge leeftijd, loopt Casper rond met een hoop ervaring en kennis als developer. Hij is ook persoonlijk verantwoordelijk voor het leegdrinken van onze voorraad Nalu.

Onze locatie

Het kantoor van Mad IT is gelegen in een gerenoveerde boerderij in Deerlijk. Onze prachtige ligging, pal tussen onder andere koeien, paarden en graangewassen, zorgt voor rust en inspiratie. Alle moderne snufjes zijn tevens ook aanwezig om productief te kunnen werken en onze klanten optimaal te bedienen.