Homepage intro image

Rob Verhuur

Rob Verhuur verhuurt hoogtewerkers, schaarliften en verreikers maar ook containers en alles wat erbij hoort. Rob Verhuur is een klant van het eerste uur. De samenwerking met Floris begon al een tijdje voor dat Mad IT bestond.

Android applicatie

Naast de bestaande desktop- en webapplicaties die binnen Rob Verhuur al gebruikt werden, was er een nood voor een Android applicatie. Om die van data te voorzien, zonder aan de bestaande applicaties veel te moeten aanpassen, werd er een .NET Web API gebouwd bovenop de bestaande online database.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de mobiele applicatie is een routeplanning module voor de chauffeurs. Stelselmatig werden meer en meer features toegevoegd.

In een tweede fase gingen we aan de slag om de rest van de applicaties van Rob Verhuur te vernieuwen.

De oude applicaties waren gebouwd in een ondertussen niet meer ondersteunde technologie en ook de database kon de groei van Rob Verhuur niet volgen. Hierop werd de vernieuwing gestart waarbij continuïteit ook gegerandeerd werd door aanvankelijk met dezelfde databronnen te werken. Pas toen de nieuwe applicaties gebouwd en getest waren, werd de volledige overstap gemaakt.