Homepage intro image

Onze oplossingen

Technologie

Bij Mad IT bouwen we technologische oplossingen op basis van de noden van onze klanten. Om dat op een zo goed mogelijke manier te doen, werken we met een brede waaier aan technologieën. Om daar toch voldoende kwaliteit en expertise in op te bouwen, kiezen we voor één hoofdpartner, Microsoft. Die keuze ligt voor de hand als je kiest voor flexibiliteit, duurzaamheid en innovatie.

Android
Rider
MongoDB
Azure DevOps
SQL Server
iOS
Windows
C#
TypeScript
React
Yarn
.NET (Core)
Visual Studio
Visual Studio Code
Azure
Google Cloud
Pluralsight
Toggl Track
Blazor
Nviso
Connective
Homepage intro image

Manier van aanpak

Hoe een project er bij ons exact uitziet, wordt uiteraard bepaald door de samenwerking met de klant. Maar we vertrekken altijd van een start ideologie, iteratief werken. Onze ideeën zijn sterk gefundeerd door het agile scrum ontwikkelproces. Hierbij alvast enkele pijlers.

Functionele studie

Voor we van start gaan, dompelen we ons onder in het vakgebied van onze klant. Een goed product ontwikkelen start bij het begrijpen welk probleem je gaat oplossen voor welke gebruikers. Die studie wordt vertaald in een blueprint waaruit een traject kan opgemaakt worden waarbij zowel de tijdlijn als de geschatte kost duidelijk worden.

Snel opleveren van werkende software

Centraal staat dat er snel en frequent, werkende software wordt opgeleverd. Dat bouwt vertrouwen op tussen ons en de klant. Ook kunnen de gebruikers dan snel aan de slag met een testversie zodat er tijdens de iteratie ook al aan de slag gegaan kan worden met feedback.

Open voor verandering

Het is niet omdat we eerst een blueprint uitschrijven, dat het daarom direct in steen gegrift staat. Net omdat we snel software opleveren en omdat er dan ook onmiddellijk feedback kan komen, is het belangrijk om daar ook effectief mee aan de slag te gaan. Theorie en praktijk staan vaak een eindje uit elkaar en daar gaan we bewust mee aan de slag.

Onze partners

 • sambou

  Sambou helpt ons bij het uitwerken van designs. Maar we kunnen er ook op rekenen als het wat meer mag zijn, zoals het uitwerken van een logo of het opmaken van de volledige huisstijl.

 • Nviso

  Nviso is onze partner rond alles wat veiligheid betreft. Dankzij hun audits, kunnen platformen genieten van een “seal of approval” afgeleverd door security experten.

  Daarnaast bouwden we op basis van alle audits, ook een manier van werken op met alle “best practices” die we uit de resultaten gedestilleerd hebben.

 • Connective

  Connective is onze partner voor e-signing. Als toonaangevende speler op de e-signing markt staan ze garant voor een veilige en rechtsgeldige manier om je documenten te laten tekenen. Ook zijn integraties met bijvoorbeeld ItsMe mogelijk.

Onze klanten

Lees meer over enkele van onze projecten

Rob Verhuur

Rob Verhuur verhuurt hoogtewerkers, schaarliften en verreikers maar ook containers en alles wat erbij hoort. Rob Verhuur is een klant van het eerste uur. De samenwerking met Floris begon al een tijdje voor dat Mad IT bestond.

Bekijk case in detail

Partner in Benefits

Partner in Benefits kwam op ons pad tijdens de opstart van Mad IT. Bij Partner in Benefits waren ze op zoek naar een ontwikkelaar om een platform uit te werken die een grote brok complexe functionele requirements zou omkaderen.

Bekijk case in detail